среда, 17. септембар 2014.Dragi prijatelji,
 Zadovoljstvo nam je da vas ispred Medical SPA Asocijacije Crne Gore, Hotela Splendid i generalnog sponzora Azmont investments  pozovemo da uzmete učešće na:
TREĆEM   SPA & Wellness Festivalu sa
Trećom  Konferencijom Medical SPA Asocijacije Crne Gore sa temom:
“ZDRAVSTVENI, WELLNESS I SPA TURIZAM”
25. i 26. oktobra 2014. godine,  hotel  Splendid Conference & Spa Resort, Budva - Crna Gora.
Spoj turizma i medicine u raznim oblicima, od vrhunskih bolnica koje obezbeđuju luksuzan hotelski smještaj uz vrhunske medicinske usluge, preko hotela sa dobro osmišljenim medicinskim spa ili medicinskim thalasso uslugama, do hotela sa ekskluzivnim wellness i selfness programima kojima je takođe svojstven zdravstveni aspekt, pokazao je veliku ekonomsku isplativost u svijetu. Razvoj ovog oblika zdravstvenog turizma zahtijeva bolju i intenzivniju saradnju različitih privrednih grana i oblasti (medicine, šumarstva, turizma, umjetnosti, nauke.. ) kao i privatnog sektora u kategoriji pružanja turističkih usluga.

Teme ovogodišnje konferencije su Primeri dobre prakse klastera u regionu, Aktuelni trendovi u zdravstvenom, wellness i spa turizmu i Inovativni trendovi u promociji zdravstvenog, velnes i spa turizma. Na konferenciji će izlagati predavači iz Srbije, Slovenije, Mađarske i Hrvatske.

Eminentni eksperti i profesionalci iz oblasti zdravstvenog, wellness & SPA turizma iz regiona  će na  Trećoj   Regionalnoj konferenciji o zdravstvenom, wellness & SPA turizmu, još jednom podsjetiti da živimo u deceniji wellnessa i  da se  broj udruženja korisnika zdravstvenog & wellness turizma iz godine u godinu uvećava, zbog čega je neophodno neprekidno raditi na razvoju ovog sektora. Značaj promocije i razvoja zdravstvenog, wellness & SPA turizma bio je polazna tačka i za Treći  Festival Spa & Wellnessa sa međunarodnim učešćem.

Konferencija je namenjena liderima u wellness i SPA sektoru, predstavnicima vladinog sektora, vlasnicima i menadžerima banja, wellness i SPA centara, investitorima, konsultantima, izvođačima, isporučiocima opreme, turističkim agencijama, studentima, turističkim novinarima.

Tim povodom, želimo da Vas pozovemo da budete učesnici  Konferencije kao i da svojim učešćem kao izlagači uveličate  Treći  Festival SPA & WELLNESSA.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite na e-mail MSPACG: e-mail: medicalspacg@yahoo.com, a da   sve dodatne informacije potražite na web stranici www.medicalspacg.blogspot.com
Dobro došli!
 Vasilije Vlatko Stijepović,prof.
Predsjednik organizacionog odbora
Mob: +382 67 522 284

Poštovani,Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da Medical SPA Asocijacija Crne Gore   ove godine u okviru 3. KONFERENCIJE ZDRAVSTVENOG WELLNESS I SPA TURIZMA koja će se održati 25. i 26. Oktobra u Hotelu Splendid,  kreće sa realizacijom projekta Montenegro Wellness Award 2014.
Manifestacija Montenegro Wellness Award 2014  ima za cilj promociju najboljih u Wellness, Spa i Zdravstvenom  Turizmu Crne Gore. Akcijom su obuhvaćeni hoteli, wellness i spa centri, banje, turističke manifestacije, edukativni programi.
Za dobitnika Zlatna plaketa MONTENEGRO WELLNESS AWARD 2014, prestižno priznanje  stručnjaka za turizam, wellness i spa,  industriju ljepote ove godine po prvi put  mogu učestvovati I fizička kao i pravna lica kandidujući one za koje cijene  da su umnogome unaprijedili segmente iz kategorija za  nominaciju.
Svečana dodjela priznanja MONTENEGRO WELLNESS AWARD 2014 biće upriličena na svečanom otvaranju 3. KONFERENCIJE ZDRAVSTVENOG WELLNESS I SPA TURIZMA
25. oktobra 2014. u Hotelu Splendid u Bečićima.

Promovišimo najbolje!

Srdačno,

Vlatko STIJEPOVIĆ,prof.
Izvršni direktor
Medical SPA Asocijacije Crne Gore


1 коментар: