среда, 17. септембар 2014.


Dragi prijatelji i poštovaoci ljepote, zadovoljstvo nam je da Vas ispred Medikal SPA Asocijacije Crne Gore, pozovemo da  učestvujete na 

DRUGOM  FESTIVALU  KOZMETIKE , NJEGE  I MEDICINSKE ESTETIKE
U  šoping molu Delta citya Podgorica, 8. i 9. novembra   2014. godine

2. MEĐUNARODNI  FESTIVAL  KOZMETIKE , NJEGE  I MEDICINSKE ESTETIKE,  pod nazivom “ Dani ljepote”  biće održan  8.i 9.( subota i nedelja ) novembra   2014. godine u šoping molu Delta city u Podgorici.  Biće to pravo mjesto za sve one koji vode računa o svom izgledu. Delta city  će biti mjesto okupljanja proizvođača, predstavnika i distributera najpoznatijih svjetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća. Izlagači iz zemlje i iz inostranstva predstaviće posjetiocima festivala  svoje proizvode i usluge. Sve posjetioce festivala  na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti.
Na štandovima kozmetičkih kuća, pored preporuka priznatih dermatologa i kozmetologa, naći ćete i sve preparate i aparate za njegu Vaše kože. Kako izgubiti kilograme, održati mladalački izgled lica ili uvećati usne, samo su neke od tema o kojima će sa Vama razgovarati stručnjaci iz raznih oblasti.
Posjetite frizerske štandove i saznajte sve o novinama u ovoj oblasti. Potražite savjete od stručnjaka poznatih svjetskih frizerskih brendova. Pored savjeta o modelu frizure koja bi Vam najbolje pristajala, o boji kose koja ide uz Vaše lice, na frizerskim štandovima pronaći ćete i proizvode koji će Vašoj kosi pružiti neophodnu njegu.

Dobrodošli na Drugi Festival kozmetike, njege i medicinske estetike  sa međunarodnim učešćem!

Нема коментара:

Постави коментар