недеља, 10. јун 2012.

PRVI SPA & WELLNESS FESTIVAL sa PRVOM KONFERENCIJOM MEDIKAL SPA ASOCIJACIJE CRNE GORE SA TEMOM ZDRAVSTVENI I WELLNESS TURIZAM. oktobar 2012 u Hotelu Splendid Conference & Spa Resort, Budva Crna Gora.

MEDICAL SPA ASOCIJACIJA CRNE GORE
Меdical Spa Association of Мontenegro

Dragi prijatelji i poštovaoci zdravlja zadovoljstvo nam je da vas ispred Medical SPA Asocijacije Crne Gore - Ambasade Republike Slovenije u Crnoj Gori - Ministarstva održivog razvoja i turizma   pozovemo da uzmete učešće na :

PRVOM SPA & WELLNESS FESTIVALU sa PRVOM  KONFERENCIJOM MEDIKAL SPA ASOCIJACIJE CRNE GORE SA TEMOM ZDRAVSTVENI I WELLNESS TURIZAM.13. i 14.  oktobar 2012. god. Hotelu  Splendid Conference & Spa Resort, Budva Crna Gora.

Spoj turizma i medicine u raznim oblicima, od vrhunskih bolnica koje obezbeđuju luksuzan hotelski smještaj uz vrhunske medicinske usluge, preko hotela sa dobro osmišljenim medicinskim spa ili medicinskim thalasso uslugama, do hotela sa ekskluzivnim wellness i selfness programima kojima je takođe svojstven zdravstveni aspekt, pokazao je veliku ekonomsku isplativost u svijetu. Razvoj ovog oblika zdravstvenog turizma zahtijeva bolju i intenzivniju saradnju različitih privrednih grana i oblasti (medicine, šumarstva, turizma, umjetnosti, nauke.. ) kao i privatnog sektora u kategoriji pružanja turističkih usluga. Eminentni eksperti i profesionalci iz oblasti zdravstvenog, wellness & SPA turizma iz regiona  će na  Prvoj Regionalnoj konferenciji o zdravstvenom, wellness & SPA turizmu, još jednom podsjetili da živimo u deceniji wellnessa i  da se  broj udruženja korisnika zdravstvenog & wellness turizma iz godine u godinu uvećava, zbog čega je neophodno neprekidno raditi na razvoju ovog sektora. Značaj promocije i razvoja zdravstvenog, wellness & SPA turizma bio je polazna tačka i za Prvi  Festival Spa & Wellnessa sa međunarodnim učešćem.
Medikal SPA Asocijacija Crne Gore  će zdravstvenim radnicima, a prije svega stručnjacima iz banja, rehabilitacionih centara, specijalnih bolnica, planinskih liječilišta i svih centara koji nude zdravstveni i Medikal SPA turizam, omogućiti upoznavanje sa najnovijim trendovima u ovim oblastima.

Prva konferencija je idealno mjesto da se Medikal SPA oprema - aparati, preparati, dijetetski proizvodi, oprema za sportske aktivnosti, infrastruktura, distribucija Medikal SPA programa i usluga, predstave učesnicima i gostima Prve konferencije i Prvog Festivala  Medikal SPA Asocijacije Crne Gore.
Svoje Medikal SPA programe, usluge i opremu možete predstaviti na PRVOM SPA & WELLNESS FESTIVALU  u okviru MEDIKAL SPA štanda.


Sa velikim zadovoljstvom očekujemo vaš poziv sa željom da nam se pridružite!
Kontakt:
Telefoni: 067/522284,
Email: medicalspacg@yahoo.com  
                                                
                                                      Vasilije Vlatko Stijepović,prof,  direktor festivala, predsjednik organizacionog odbora  
Radmila Stanišić, prim. dr med., predsjednica naučno stručnog odbora

                                                                                           

PROGRAM KONFERENCIJE:


13.10.2012. SUBOTA10:00 – 11:00    
Registracija učesnika

11:00 – 11:30     

Otvaranje Konferencije i dobrodošlica
11:30- 11:45   

Prim.dr Radmila Stanišić   -    SPA & WELLNESS  koncept - promocija zdravih stilova  života        

11:45- 12:00   

Jelica Popic, dr.med. - OBRAZOVANJE -STRUČNO USAVRŠAVANJE KADROVA ZA SPA I WELLNESS 

    12:00- 12:15
     
Dr Suzana Marinković, spec.sportske medicine - Medicinski aspekt fizičkog vježbanja u SPA programima

   12:15 – 12:30     

Prim. Dr Gorana Isailović – Aromaterapija
12:30 – 13:00    

Kafe pauza
13:00 – 13:30     

Dr Mirjana Mićović - Reiki, Joga, Qi Gong

   17:00- 19:00   
Okrugli sto na temu Perspektive razvoja Medikal SPA ponude u               jugoistočnoj Evropi na kome će se predstaviti Medikal SPA i wellness centri i eksperti iz zemlje i okruženja. Ciljna grupa slušalaca su zdravstveni radnici i saradnici zaposleni u banjama, RH centrima, menadžeri wellness i SPA centara, turistički radnici i ostali zainteresovani za medikal SPA programe.
  
14.10.2012. NEĐELJA

11:00-11:30       


Dr Mirjana Mićović - Radionica  Reiki za početnike

11:30- 12:00

     
Dr Natalija Gušlo-Petrić - Podmlađivanje pijavicama

12:00- 12:30

       
Dr Mima Fazlagić – Matične ćelije i podmlađivanje

12:30- 12:45

       
Kafe pauza


12:45- 13:00
       

Dr Dušan Nenezić mr.sci - ATLASSPECIJALIST
13:00 – 15:00
     

Obilazak Spa centra   Hotela Splendid Conference & Spa Resort Нема коментара:

Постави коментар