понедељак, 16. април 2012.

MEDICAL SPA ASOCIJACIJA CRNE GOREMedical SPA Asocijacija Crne Gore


Dragi prijatelji,

Sa zadovoljstvom želimo da Vas obavijestimo da je Medical SPA Asocijacija Crne Gore počela sa radom. Medical SPA Asocijacija Crne Gore je osnovana zbog potreba kontinuirane edukacije, usluga, informisanja, međunarodnog povezivanja, prezentacija i promocija novih, komplementranih, aparaturnih i preparativnih tehnika i tehnologija u poboljšanju kvaliteta života korisnika i davalaca usluga u okviru medical spa programa.

Članstvo u Medical SPA Asocijaciji je besplatno, a obezbijediće veliki broj povlastica prilikom prijavljivanja za edukacije, kao i popuste kod kompanija koje budu sarađivale sa ovom asocijacijom. Takođe, članstvom u Medical SPA Asocijaciji Crne Gore bićete redovno obavještavani o svim novinama, skupovima, događanjima vezanim za medical spa programe  koji se odvijaju u Crnoj Gori  i inostranstvu, kao i o svim pogodnostima koje će biti raspoložive za članove ove asocijacije. Stoga Vas pozivamo da nam se priključite i svojim članstvom upotpunite ovaj projekat koji će u narednom godinama dovesti do velikog pomaka u okviru medical spa programa u Crnoj Gori.

Članstvu mogu pristupiti svi, bez razlike i posebnih obaveza i uslovljavanja.

Da biste pristupili asocijaciji, potrebno je da nas kontaktirate, na jedan od sledećih načina: putem mail-a na medicalspacg@gmail.com

Nakon prijave, dobićete pristupnicu, koju ćete popuniti radi dobijanja članskog broja i čuvanja vaših kontakata u našoj bazi.

 Srdačan pozdrav

Prim dr Radmila Stanišić, Predsjednica
Vasilije Vlatko Stijepović,prof.  Generalni sekretar                                                   
za Medical SPA Asocijaciju Crne Gore


Нема коментара:

Постави коментар